EXCEPCIONAL CASA A PERALADA

1.390.000 €

Dormitoris

3 habitacions

Banys

3.5 banys

Garatge

1

Piscina

1

Any construcció

2019

Superfície construïda

330 m²

Parcel·la

1319 m²

Descripció

Casa excepcional en el residencial Golf de Peralada, construïda el 2.019 d’estil modern i utilitzant materials i sistemes de primera qualitat, s’ha aconseguit generar uns espais amplis i de gran confort, acompanyat d’uns exteriors cuidats i privatius, un habitatge ideal per viure amb pau i harmonia.
La planta baixa, hi ha un gran de menjador sala d’estar i cuina, tot molt lluminós amb grans finestral orientats a sud i vistes el Jardí, piscina i sortida el porxo, aquest té un sistema de tancament, quedant la porxada integrada a la sala d’estar. En aquesta planta també hi trobem una habitació doble amb vestidor i bany complert, una habitació com a rentador i una garatge. Tota la planta baixa té terra radiant amb calor i fred, i aire a condicionat, tot amb sistema de aerotèrmica
En el Jardí hi ha la piscina de sal de 13 m per 3,5 m i una construcció annexa per la maquinaria de la piscina, magatzem o com espai de bricolatge.
La planta pis té dues habitacions dobles amb bany complert cada una i armaris encastats, el sistema de refrigeració és per aire fred i calent.
Cal destacar que la qualificació energètica de la casa és A A, i que en cas de necessitar més espai a l’habitatge no s’ha esgotat tota l’edificabilitat.

Característiques

Sin categorizar

Certificat Energètic

Energy Class: A
EPC Emissions: 39
EPC Emissions Potencials: 6
certificadoenergetico

Mapa