Propietat de poble unifamiliar a quatre vents, gran pati i un potencial enorme

380.000 €

Dormitoris

3 habitacions

Banys

1.5 banys

Garatge

1

Piscina

Any construcció

1945

Superfície construïda

488 m²

Parcel·la

695 m²

Descripció

Finca unifamiliar, totalment independent i sense veïns directes, al cor del poble de Garriguella. Magnífic pati gran amb accés per al cotxe a través del jardí, o directament al garatge a la part posterior, ja que l’accés es pot fer des de 3 dels 4 costats de la propietat.

Planta baixa: entrada principal amb escala que porta al primer pis i zona d’estar . A la planta baixa trobem diverses zones, una és un celler amb magatzem original per al raïm, premsa de vi i bótes Un altre és d’emmagatzematge, actualment amb rentadora i lavabo, que dóna a una tercera zona d’emmagatzematge que seria ideal per a una sala de jocs. El vestíbul d’entrada té accés a través d’una petita zona de recepció al pati de la part posterior.

Primera planta: escala d’accés a la zona de menjador, amb accés a una terrassa molt gran que condueix a la casa per 2 costats i amb vistes panoràmiques, orientació sud. Cuina separada a la dreta.

Des del menjador central tenim accés a una habitació individual i bany amb dutxa per una banda; un saló que condueix al dormitori doble principal amb sortida a la terrassa; i un altre dormitori doble amb passadís que condueix a una gran zona amb bigues vistes, pendent de reforma però ideal per a un bonic dormitori, fent que aquest costat de la casa sigui perfecte per a una possible suite principal d’habitacions (dormitori, bany i vestidor).

A la planta baixa, accés des del gran pati a un garatge i traster independent. Té pou. Aquesta zona es podria convertir en un annex a part subjecte a llicència urbanística.

.Una propietat meravellosa, habitable tal com és, amb tant de potencial, i un pati de grans dimensions, molt buscat però no fàcil de trobar en una propietat del poble Un bon preu per m2 i estat.

Característiques

gran pati
parking
pou

Certificat Energètic

EPC Emissions: EN TRAMITE
Rendiment Energètic: EN TRAMITE
EPC Emissions Potencials: EN TRAMITE
certificadoenergetico

Mapa